Day-Off 2019

Ime in priimek

Telefonska številka

E-naslov

Na kateri program se prijavljate?

Cena 30€ (plačilo na dan dogodka)

𝗣𝗿𝘃𝗶 𝗛𝗨𝗦𝗤𝗩𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗗𝗔𝗬-𝗢𝗙𝗙 𝗯𝗼 𝘃 𝗣𝗘𝗧𝗘𝗞, 𝟬𝟴.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟭𝟵 (𝘃 𝗦𝗹𝗼𝘃𝗲𝗻𝗶𝗷𝗶 𝗱𝗲𝗹𝗮 𝗽𝗿𝗼𝘀𝘁 𝗱𝗮𝗻) 𝘃 𝗠𝗫 𝗣𝗔𝗥𝗞-𝘂 𝗦𝗔𝗡𝗧𝗔𝗥𝗜𝗝𝗔 – 𝗛𝗥𝗩𝗔𝗦̌𝗞𝗔

Pripravljamo izredno zanimiv off-road program s športno noto. Na samem dogodku bo sodeloval ROMAN JELEN, nekdanji zelo uspešen voznik v motokrosu in ambasador HUSQVARNE, ki vam bo pomagal odkrivati skrivnosti športne krosistične vožnje. Roman svoje znanje in izkušnje danes prelaga na mlajše generacije. Na razpolago bo MX proga, TURN TRACK (vadbeni poligon za ovinke) in ENDURO krog v dolžini 15km.

𝗠𝗢𝗧𝗢𝗞𝗥𝗢𝗦 𝗦̌𝗢𝗟𝗔
Motokros šola bo organizirana po segmentih. Šolali vas bodo trenerji iz ekipe MY-TEAM: UROŠ NASTRAN, JAKA ZAVRŠAN, BOGDAN ZIDAR, ROMAN JELEN pa bo na razpolago na TURN TRACKU. Ostali trenerji vam bodo na razpolago pri ostalih elementih motokrosa kot so štart, zaviranje, pospeševanje, itd.

𝗘𝗡𝗗𝗨𝗥𝗢 𝗞𝗥𝗢𝗚
Pripravili smo 15-kilometrski ENDURO krog, ki bo na voljo vsem udeležencem in ga boste lahko uporabljali neomejeno. Pri sami enduro trasi boste imeli pri nekaterih odsekih dve različni težnostni stopnji: EXPERT za izkušenejše in HOBBY za vse ostale. Pri enduro krogu vam bo na razpolago za nasveti MARKO GORŠEK.

Husqvarna DAY-OFF je ne voden dogodek in ni vezan na blagovno znamko Husqvara. Namenjen je vsem ljubiteljem terensko vožnje z motociklom, pri dogodku gre v prvi vrsti za druženje in vožnjo. Spremljevalnemu programu MOTOKROS ŠOLA se lahko priključi vsak udeleženec.

Podatki iz prijave se ne bodo uporabljaji za reklamiranje, mailing po dogodku. Prijave se bodo uporabljale izključno samo za sam dogodek Day-Off. Izbira programe je namenjena zgolj za začetno organizacijo in lažji potek dogodka. V ceno je vključena MX ŠOLA , MX VOŽNJA , ENDURO ter hrana in pijača skozi dan.

V primeru slabega vremena bo dogodek prestavljen 

Prijavite se na Day-Off 2019 Za prijavo kliknite tukaj
Hello. Add your message here.