Husqvarna je najhitreje rastoča blagovna znamka.

Husqvarna je najhitreje rastoča blagovna znamka.
05/01/2017 rok

Husqvarna je trenutno najhitreje rastoča blagovna znamka v svetu terenskega motociklizma. V ZDA, zibelki sodobnega motokrosa in množičnih ‘offroad’ dirk, doživljajo preporod in prav veliko drugače ni drugod po svetu. Sedaj smo tudi pri MotoXgeneration postali Uradni zastopnik za motocikle Husqvarna.

Včeraj smo se vozili z FC350 2017, proga na kateri smo vozli ni ravno motokros proga je bolj podobna stezi za »cross country«, vendar druge bolj optimalne možnosti ni bilo, saj smo v preteklih dneh imeli obilno padavin in običajne motokros proge so bile do dobra namočene. Proga na kateri smo vozili je nekdanja trening proga nekdaj vrhunskega motokrosista Janita Sitarja.

To je zanimiva proga saj ima dokaj neobičajno podlago (prod). Prednost proda je da v močnem dežju, hitro vpije zapadlo vodo. Proga je bila suha vendar uničena, idealna, da smo lahko dobro občutili delovanje amortizacije. Prenovljene vilice WP DS AER 48 je nov mejnik v razvoju motokros modelov Husqvarne. Je varen, lahek in enostaven za prilagajanje prek enega samega ventila. Hitro lahko nastavite pre-load, kompresijo in rebound. Sistem je sestavljen iz niza split-sistem vilic iz enote zračnega vzmetenja in hidravlično dušilno enoto. Novi vilice so lažje kar za 1,6 kg v primerjavi s REVISED 4CS MY16. WP amortizacija ponuja Husqvarni odlično vzmetenje, občutek in udobje. Motor ima tudi popolnoma prenovljen agregat DOHC motor 350 ccm tehta samo 27,2 kg, z največjo močjo 58 KM. Motor je posebej zasnovan z zmogljivostjo, lahkoto in množično centralizacije. FC 350 ima zasnovo DOHC polirane odmične gredi in DLC. Dane komponente znatno zmanjša trenje in izboljša splošno učinkovitost agregata. Skupna suha teža motorja je zgolj 100,4kg.

Jan Opara (tekmovalec v pokalnem prvenstvu RMX2)

Motor je zelo vodljiv razporeditev moči je odlična čez celoten razopon obratov kar dopušča napake, motor ima vodljivost 250 kubičnega motorja z močjo in odzivnostjo večjih motorjev. Vzmetenje deluje odlčino brez večjih nastavitev, motor je pri polaganju v ovinek lahkoten in okreten.

Rok Rus

Nisem bil prepričan kaj lahko pričakujem od 350 kubičnega motorja, zato sem se na motor vsedel brez kakršnega koli pričakovanja. Navdušen sem bil nad samo vodljivostjo motorja, zelo lepo se da slediti »kanalom« v ovinkih. Amortizacija deluje zelo dobro brez večjih nastavitev, motocikel ostaja miren na luknjah in bremzanju.

Husqvarna

FC350

Že za 10.399,00€


Warning: A non-numeric value encountered in /home/natasask/public_html/wp-content/themes/cardinal/swift-framework/core/sf-functions.php on line 1190

Naša ocena

MOČ 81
VODLJIVOST 71
VZMETENJE 90
IZGLED 89
Skupaj 82

0 Komentarjev

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*