ODI lock on gripi

ODI lock on gripi
05/08/2017 rok

ODI lock on grip ročke so prva vgradnja pri Husqvarna motociklih. Lock On grip ročke so ena iz med najbolj priljubljenih artiklov v Off-road svetu saj je izredno lahka namestitev na motor. Leva ročka je sestavljena iz notranjega vložka in objemke katera dobro stisne ročko na krmilo. Desna ročka je GRIP in GAS ročka v enem.  Gas se razdre hitro in se zajla za gas zatakne za ODI lock on ročko. Pri Odi Lock On ročki ni potrebno nikakršnega lepila in žice za dobro pritrditev.

Zakaj Lock-On grip

Prednost Lock-on gripov je lahka namestitev, lock-on grip preprečujeje, da bi se vam ročka začela obračati. Problem običajnih gripov je, da vam zavzamejo precej časa za samo montažo. Pri padcu se velikokrat zgodi, da se ročka strga in začne prihajati umazanija, vlaga pod ročko in ta začne počasi odstopati kar pripelje do tega, da se ročka začne počasi obračati, kar je lahko vzrok za padec.

Trenutno so na trgu trije različni modeli ODI lock-on , EMIG V2, MX V2 medium in MX V2 soft. Fiksno se pritrdijo na krmilo in ročko za plin. Narejeni so iz mehke gume (na otip), vendar vseeno vzdržljivi. Ročke so narejene in prilagojene po modelih in znamkah motorjev motorjev. Made in USA.

Husqvarna

FE250

Že za 10.869,00€

0 Komentarjev

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*