Priprave za sxcc Žiri 17

Priprave za sxcc Žiri 17
05/03/2017 rok

Husqvarna je trenutno najhitreje rastoča blagovna znamka v svetu terenskega motociklizma. V ZDA, zibelki sodobnega motokrosa in množičnih ‘offroad’ dirk, doživljajo preporod in prav veliko drugače ni drugod po svetu. Sedaj smo tudi pri MotoXgeneration postali Uradni zastopnik za motocikle Husqvarna.

Na novo oziroma na staro, ponovno prosti 2. maj. Dela prosti dan smo izkoristili za vožnji motocrossa. Dopoldan smo se vozili na lokalni privat progi z odlično podlago katera se opazi tudi v video posnetku. V popoldanskih urah smo se pa odpravili na trening SXCC v Žiri, z GoPro kamero smo posneli krog kategorije Broze.

Prenovljene vilice WP DS AER 48 je nov mejnik v razvoju motokros modelov Husqvarne. Je varen, lahek in enostaven za prilagajanje prek enega samega ventila. Hitro lahko nastavite pre-load, kompresijo in rebound. Sistem je sestavljen iz niza split-sistem vilic iz enote zračnega vzmetenja in hidravlično dušilno enoto. Novi vilice so lažje kar za 1,6 kg v primerjavi s REVISED 4CS MY16. WP amortizacija ponuja Husqvarni odlično vzmetenje, občutek in udobje. Motor ima tudi popolnoma prenovljen agregat DOHC motor 350 ccm tehta samo 27,2 kg, z največjo močjo 58 KM. Motor je posebej zasnovan z zmogljivostjo, lahkoto in množično centralizacije. FC 350 ima zasnovo DOHC polirane odmične gredi in DLC. Dane komponente znatno zmanjša trenje in izboljša splošno učinkovitost agregata. Skupna suha teža motorja je zgolj 100,4kg.

Matevž Perne (GoPro)

Oblika proge je izredno dobra, pravi CrossCountry poligona ravno prav hitra in primerna za vse vrste tekmovalcev.

Husqvarna

TC65

Že za 5.039,00€


Warning: A non-numeric value encountered in /home/natasask/public_html/wp-content/themes/cardinal/swift-framework/core/sf-functions.php on line 1190

Naša ocena

MOČ 81
VODLJIVOST 71
VZMETENJE 90
IZGLED 89
Skupaj 82

0 Komentarjev

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*